Na letošnjem dnevu odprtih vrat so sodelovali člani Kinološkega društva Storžič s svojimi štirinožnimi prijatelji, ki so izšolani za iskanje pogrešanih oseb, člani GRS Tržič s svojim vozilom in opremo, ekipa RK Tržič vas je poučila o temeljnih postopkih oživljanja in uporabi avtomatskega defibrilatorja, ekipa NMP Tržič je predstavila reševalno vozilo in opremo, policisti PP Tržič pa so na ogled pripeljali intervencijsko vozilo in nekaj njihove opreme. Gasilci smo vam predstavili naše vozilo in opremo, ki jo uporaljamo za gašenje in reševanje.

Pokazali smo tudi skupno reševanje z višin s člani GRS Tržič ter vajo prometna nesreča skupaj z NPM Tržič.

Še enkrat se zahvaljujemo Policijski postaji Tržič, Zdravstvenemu domu Tržič, Društvu gorske reševalne službe Tržič, Rdečemu križu Slovenije – OZ Tržič ter Kinološkemu društvu Storžič za sodelovanje na letošnjem dnevu odprih vrat. Hvala tudi vsem obiskovalcem za obisk in prostovoljne prispevke.

Prav tako bi se radi zahvalili Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, izpostava Kranj ter Ustvarimo reševalni pas na avtocestah za promocijski material.